Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Femstjernet jul

5 Star Christmas
Film, 2018, 95 minutter
Femstjernet jul
Da den italienske premierminister møder sin elskerinde og politiske rival på en officiel tur til Budapest ved juletid, bliver der vendt op og ned på alting.
Filmen Femstjernet jul er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 95 minutter. Denne film er Absurd, Frækt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Femstjernet jul på IMDB

Score: 4,2 ud af 10

When the Italian Premier and his companion find a dead body in his hotel suite, while on a trip to Hungary, they find themselves embroiled in a series of comedic situations as they try to avoid a scandal.

Skuespillere i Femstjernet jul

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: italiensk [original];italiensk - synstolkning
Undertitler: svensk;tysk;engelsk;italiensk;dansk

Mere ligesom Femstjernet jul

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.