Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Flaked

Serie, 2017
Flaked
I en funky strandenklave i Californien er Chip manden, man konsulterer for personlig indsigt. Men han er knapt så indsigtsfuld, når det gælder ham selv.
Serien Flaked er en Netflix Original og udkom i 2017. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Flaked kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Følelsesladet, Kynisk, Hed, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flaked på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

Flaked is a TV series starring Will Arnett, David Sullivan, and Ruth Kearney. A recovering alcoholic faces reality after a life changing accident in Venice Beach, California.

Skuespillere i Flaked

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Flaked

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.