Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Flyfunktion

Film, 2020, 96 minutter
Flyfunktion
Da influenceren Ana kører galt, mens hun taler i telefon, bliver hun sendt til sin gnavne bedstefars gård, hvor hun bliver tvunget til en digital afvænning.
Filmen Flyfunktion er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 96 minutter. Flyfunktion kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Feel-good, Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flyfunktion på IMDB

Score: 5,5 ud af 10

Follows the young Ana, who studied fashion design dreaming of becoming a great stylist but dropped everything to become a digital influencer for a famous brand.

Skuespillere i Flyfunktion

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;portugisisk (Brasilien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien);svensk

Mere ligesom Flyfunktion

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.