Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Folk kommer og går

Film, 2018, 97 minutter
Folk kommer og går
Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.
Filmen Folk kommer og går er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 97 minutter. Denne film er Feel-good, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Folk kommer og går på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

After to learn the unfaithfulness of her boyfriend with a famous TV reporter, a woman back with her family to find herself.

Skuespillere i Folk kommer og går

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Folk kommer og går

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Det lille Schweiz
Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.
Whindersson Nunes: Voksen
Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.
Action Point
En vovehals bygger en andenrangsforlystelsespark i New Jersey og kæmper for at holde den åben, da en grådig entreprenør dukker op.
Colin Quinn: Red State Blue State
Standupkomikeren Colin Quinn afslører højre- og venstrefløjens hykleri i denne special, der er baseret på hans politisk ladede Off-Broadway-show.