Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Folk kommer og går

Film, 2018, 97 minutter
Folk kommer og går
Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.
Filmen Folk kommer og går er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 97 minutter. Denne film er Feel-good, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Folk kommer og går på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

After to learn the unfaithfulness of her boyfriend with a famous TV reporter, a woman back with her family to find herself.

Skuespillere i Folk kommer og går

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Folk kommer og går

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse standup-special.
Du er den
En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.
På bristepunktet
Filmskaberen Hernán Zin søger svar efter en ulykke i 2012, der ændrede hans liv. Han interviewer andre krigsreportere om den personlige pris, de må betale.
Saverio Raimondo: Den talende satyr
Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.
See You Yesterday
Da to talentfulde teenagere forsøger at mestre kunsten at rejse i tiden, sender et tragisk politiskyderi dem på en række farefulde ture tilbage i tiden.