Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Followers

Serie, 2020
Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
Serien Followers er en Netflix Original og udkom i 2020. Followers kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Vittig, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Followers på IMDB

In every corner of the world robotic people join social networks and give their time and privacy away in the name of connectedness. These people are social voyeurs, narcissists and ...

Skuespillere i Followers

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;japansk - synstolkning;japansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;japansk;svensk

Mere ligesom Followers

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Itaewon Class
I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.
Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Freud
I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.
Kalifat
Et forestående ISIS-angreb i Sverige involverer en gruppe kvinder, herunder en mor i knibe, en engageret studerende og en ambitiøs betjent.
Feel Good
Standupkomikeren Mae Martin håndterer et lidenskabeligt og rodet nyt forhold til pigekæresten, George, mens hun tackler udfordringerne ved at være ædru.