Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Forbudstiden

Serie, 2011, 185.346 Bedømmelser
Forbudstiden
Ken Burns dokumentar følger vedtagelsen af den 18. forfatningstilføjelse om de sociale og juridiske konsekvenser af at forbyde alkohol og ophævelsen af forbuddet.
Serien Forbudstiden udkom i 2011. Den amerikanske historie står endnu en gang for skud i denne Emmy-vindende dokumentarserie af instruktøren Ken Burns. Denne serie er Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forbudstiden på IMDB

Score: 8,2 ud af 10

The story of the American activist struggle against the influence of alcohol, climaxing in the failed early 20th century nationwide era when it was banned.

Skuespillere i Forbudstiden

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Forbudstiden

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bethany Hamilton: Unstoppable
Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
There's Something in the Water
Denne dokumentar sætter fokus på minoritetssamfundenes udfordringer i Nova Scotia og deres kamp mod myndighederne om skadeligt industriaffald.
Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Ladies Up
De lovende indiske komikere Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi og Niveditha Prakasam føjer humor uden omsvøb til denne standupserie.