Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Formula 1: Drive to Survive

Serie, 2019
Formula 1: Drive to Survive
Racerkørere, managere og holdejere lever livet i overhalingsbanen – både på og uden for banen – i en brutal sæson med Formel 1-løb.
Serien Formula 1: Drive to Survive er en Netflix Original og udkom i 2019. Formula 1: Drive to Survive kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;tysk;engelsk [original]
Undertitler: engelsk;tysk;dansk;svensk

Mere ligesom Formula 1: Drive to Survive

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

It's Bruno!
En old-school Brooklyn-indfødt bruger sin tid på at passe sin bedårende hund, Bruno, og sørge for, at naboerne udviser hans vovse passende respekt.
På bristepunktet
Filmskaberen Hernán Zin søger svar efter en ulykke i 2012, der ændrede hans liv. Han interviewer andre krigsreportere om den personlige pris, de må betale.
1994
Arkivmateriale og nye interviews ser nærmere på mexicansk politik i 1994, et år, der vil blive husket for EZLN's opblomstring og mordet på Luis Donaldo Colosio.
ReMastered: The Lion's Share
Efter at en journalist fandt efterkommerne til Solomon Linda, som skrev The Lion Sleeps Tonight, prøver han at hjælpe dem med at tilkæmpe sig en fair kompensation.
Weed the People
Kræftramte børns læger og forældre har fået fornyet optimisme efter gode erfaringer med medicinsk cannabis og kræver yderligere forskning i stoffets helbredende virkning.