Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Førsteholdet: Juventus

Serie, 2018
Førsteholdet: Juventus
Følg den berømte fodboldklub Juventus på og uden for banen, mens de forsøger at vinde Champions League og deres syvende italienske mesterskab i træk.
Serien Førsteholdet: Juventus er en Netflix Original og udkom i 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Førsteholdet: Juventus kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Førsteholdet: Juventus på IMDB

Score: 7,6 ud af 10

Follow renowned soccer club Juventus on and off the pitch as they attempt to win a seventh straight Italian title and achieve Champions League glory.

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;italiensk [original]
Undertitler: engelsk;italiensk;hollandsk;tysk;dansk

Mere ligesom Førsteholdet: Juventus

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.