Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Fractured

Film, 2019, 100 minutter
Fractured
En mand foretager en panisk eftersøgning efter sin kone og tilskadekomne datter, da de forsvinder fra skadestuen – han er overbevist om, at hospitalet skjuler noget.
Filmen Fractured er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 100 minutter. Fractured kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ildevarslende, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Fractured

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Fractured

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
Ud!
Ud!
Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.
Extraction
En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.
Time to Hunt
Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.
Sumpens stilhed
Da en succesrig krimiforfatter laver research til sin nye bog om korruption, udvisker han grænsen mellem fiktion og virkelighed.