Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Francesco De Carlo: Alverdens ting

Film, 2019, 61 minutter
Francesco De Carlo: Alverdens ting
På scenen i Milano fortæller Francesco De Carlo om sine dårlige vaner, religion, politik og de erfaringer, han har fået på sine rejser rundt om i hele verden.
Filmen Francesco De Carlo: Alverdens ting er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 61 minutter. Francesco De Carlo: Alverdens ting kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: italiensk [original]
Undertitler: svensk;tysk;dansk;engelsk;italiensk

Mere ligesom Francesco De Carlo: Alverdens ting

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

¡Ay, mi madre!
Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.
4 latas
Engang drog tre venner gennem ørkenen fra Spanien til Mali. Nu tager to af dem turen igen i håb om at gense den tredje, som er døende. Med sig har de hans datter.
Shaft
Da den søn, han ikke kender, beder om hjælp, opdager den seje privatdetektiv John Shaft, at hans afkom ligner ham meget lidt.
Familieforetagendet
Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.