Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Film, 2019, 32 minutter
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.
Filmen Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 32 minutter. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kitschet, Absurd, Ukonventionel, Vittig, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

David Harbour delves into the enigmatic history of his legendary acting family, as he examines his father's legacy and role in a made-for-TV play.

Skuespillere i Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk

Mere ligesom Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Simon Amstell: Set Free
Den ærlige, selvransagende komiker Simon Amstell graver dybt og leverer et unikt, sårbart standupshow om kærlighed, ego, intimitet og ayahuasca.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Det lille Schweiz
Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.
Whindersson Nunes: Voksen
Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.
Action Point
En vovehals bygger en andenrangsforlystelsespark i New Jersey og kæmper for at holde den åben, da en grådig entreprenør dukker op.