Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Film, 2019, 32 minutter
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.
Filmen Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 32 minutter. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kitschet, Absurd, Ukonventionel, Vittig, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

David Harbour delves into the enigmatic history of his legendary acting family, as he examines his father's legacy and role in a made-for-TV play.

Skuespillere i Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk

Mere ligesom Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tiffany Haddish: Black Mitzvah
På sin 40-års fødselsdag giver Tiffany Haddish et brag af en optræden med sang, dans og frække tilbageblik på sin lange rejse for at blive en voksen kvinde.
Julespecial fra Porta dos Fundos 2018
Dagen efter Den Sidste Nadver vågner apostlene op med tømmermænd og uden at kunne huske, hvad der skete aftenen før. Og Jesus (Fábio Porchat) mangler.
Julespecial fra Porta dos Fundos 2019
Jesus, som fylder 30, tager en uventet gæst med hjem til familien. En julespecial så langt ude, at den kun kan komme fra komikerne fra Porta dos Fundos.
12 Strong
I kølvandet på 9/11 hjælper et dusin amerikanske soldater på hesteryg en lokal krigsherre med at bekæmpe en fælles fjende. Inspireret af virkelige hændelser.
A Cinderella Story: Christmas Wish
På trods af sin forfængelige stedmor og sine onde stedsøstre arbejder en spirende sanger som nisse i et juleland og finder sit eget julemirakel.