Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Geralds farlige leg

Film, 2017, 103 minutter
Geralds farlige leg
Da hendes mands sexleg går galt, står Jessie – lænket til en seng i et fjerntliggende hus ved en sø – over for onde visioner, mørke hemmeligheder og et dystert valg.
Filmen Geralds farlige leg er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 103 minutter. Carla Gugino og Bruce Greenwood spiller hovedrollerne i denne klaustrofobiske thriller baseret på en Stephen King-roman. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Geralds farlige leg kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Geralds farlige leg på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

While trying to spice up their marriage in their remote lake house, Jessie must fight to survive when her husband dies unexpectedly, leaving her handcuffed to their bed frame.

Skuespillere i Geralds farlige leg

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Geralds farlige leg

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
Ud!
Ud!
Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.
Extraction
En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.