Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Get Me Roger Stone

Dokumentarer, 2017, 101 minutter
Get Me Roger Stone
Se historien om den politiske iscenesætter Roger Stones storhed, fald og genfødsel – en mand som har været et indflydelsesrigt medlem af Trumps inderkreds igennem årtier.
Dokumentareren Get Me Roger Stone er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 101 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne dokumentarer er Provokerende, Kontroversiel, Skandaløs, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Get Me Roger Stone på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Skuespillere i Get Me Roger Stone

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Get Me Roger Stone

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Den endeløse skyttegrav
En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.
The Trials of Gabriel Fernandez
Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.
Det første år
Denne dokumentarserie dykker ned i den banebrydende videnskab, der afslører, hvordan spædbørn opdager livet i deres allerførste år.
Vejen til Roma
Instruktøren Alfonso Cuarón tænker over de barndomsminder, historiske detaljer og kreative valg, der ligger bag hans Oscar-vindende film Roma.
Who Killed Malcolm X?
Flere årtier efter mordet på den afroamerikanske leder Malcolm X kaster en aktivist sig ud i en kompleks mission for at finde sandheden i retfærdighedens navn.