Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Get Me Roger Stone

Dokumentarer, 2017, 101 minutter
Get Me Roger Stone
Se historien om den politiske iscenesætter Roger Stones storhed, fald og genfødsel – en mand som har været et indflydelsesrigt medlem af Trumps inderkreds igennem årtier.
Dokumentareren Get Me Roger Stone er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 101 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne dokumentarer er Provokerende, Kontroversiel, Skandaløs, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Get Me Roger Stone på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Skuespillere i Get Me Roger Stone

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Get Me Roger Stone

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Evelyn
En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.
Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Sexanklagerne mod R. Kelly
Denne dokumentarserie fortæller den indviklede historie om anklagerne mod musikeren R. Kelly. Kvinder fortæller detaljeret om hans seksuelle og psykiske misbrug af dem.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison
Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.
Krystallen kalder: Om tilblivelsen af The Dark Crystal: Age of Resistance
Tag med stjerner, dukkeførere og skabere bag kulisserne, når de vækker Jim Hensons magiske verden Thra til live igen i en storslået fantasy-serie.