Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Get Me Roger Stone

Dokumentarer, 2017, 101 minutter
Get Me Roger Stone
Se historien om den politiske iscenesætter Roger Stones storhed, fald og genfødsel – en mand som har været et indflydelsesrigt medlem af Trumps inderkreds igennem årtier.
Dokumentareren Get Me Roger Stone er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 101 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne dokumentarer er Provokerende, Kontroversiel, Skandaløs, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Get Me Roger Stone på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Skuespillere i Get Me Roger Stone

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Get Me Roger Stone

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Kom med på bevidsthedsudvidende op- og nedture, når berømtheder deler deres sjove og skøre historier via blandt andet animationer og genopførelser i denne dokumentar.
Michelle Obama – Min historie
Kom tæt på den tidligere førstedame Michelle Obama i denne dokumentar, der ser nærmere på hendes liv, håb og medmenneskelighed, mens hun er bogturné med Min historie.