Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Get Smart

Film, 2008, 109 minutter, 3.389.566 Bedømmelser
Get Smart
Da identiteterne på hemmelige agenter afsløres, slutter uheldige Maxwell Smart sig til den langt dygtigere Agent 99 for at modarbejde en ond terrorgruppe.
Filmen Get Smart udkom i 2008 og varer 109 minutter. Steve Carell og Oscar-vinderen Anne Hathaway opdaterer den ikoniske sitcom i denne actionkomedie, der åbnede som nr. 1. Denne film er Medrivende, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Get Smart på IMDB

Score: 6 ud af 10

A highly intellectual but socially awkward spy is tasked with preventing a terrorist attack from a Russian spy agency.

Trailer

Skuespillere i Get Smart

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Get Smart

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.