Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Ghost Stories

Film, 2020, 144 minutter
Ghost Stories
Instruktørerne af de Emmy-nominerede Lust Stories (Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee og Karan Johar) arbejder sammen igen på disse fire thrillere.
Filmen Ghost Stories er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 144 minutter. Ghost Stories kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Surrealistisk, Uhyggelig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Stories på IMDB

Score: 4,4 ud af 10

The winning team of LUST STORIES unite to tell some spine - chilling tales. Ghost Stories is an upcoming 2020 Indian anthology horror film, consisting of four short film segments directed ...

Skuespillere i Ghost Stories

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;hindi;svensk

Mere ligesom Ghost Stories

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
Ud!
Ud!
Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.