Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Glow Up

Serie, 2019
Glow Up
I denne konkurrence bliver håbefulde makeupartister udsat for en række farverige udfordringer i kampen om at vinde en karrieremulighed i skønhedsbranchen.
Serien Glow Up er en Netflix Original og udkom i 2019. Denne serie er Kreativ, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Glow Up på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

A talented group of aspiring make-up artists attempt to prove their potential to industry professionals in this competition hosted by

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk

Mere ligesom Glow Up

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
The Big Flower Fight
Ti par florister, skulptører og havedesignere kæmper i en venskabelig blomsterkrig om, hvem der kan frembringe de største og vildeste haveskulpturer.
White Lines
Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.
Spisetid med Nadiya
I denne madlavningsserie byder Nadiya Hussain på lækre genveje, vigtige ingredienser og hurtige yndlingsretter – perfekt til vore dages travle familier.
Win the Wilderness
Seks par kæmper om skødet til en hytte i Alaska ved at bevise, hvem af dem der er bedst egnet til at overleve i den smukke, uberørte og rå natur.