Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

GLOW

Serie, 2018
GLOW
I 1980'ernes Los Angeles genopfinder en flok utilpassede kvinder sig som Gorgeous Ladies of Wrestling. En komedie af holdet bag Orange Is the New Black.
Serien GLOW er en Netflix Original og udkom i 2018. Alison Brie blev nomineret til to Golden Glober og Betty Gilpin til en Emmy for deres roller i denne Jenji Kohan-serie. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. GLOW kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ukonventionel, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GLOW på IMDB

Score: 8 ud af 10

A look at the personal and professional lives of a group of women who perform for a wrestling organization in Los Angeles.

Skuespillere i GLOW

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom GLOW

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.