Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

GODZILLA The Planet Eater

Film, 2018, 90 minutter
GODZILLA The Planet Eater
Jordalliancen er svækket, og Haruo overvejer at skifte til Exifs side, hvor dødskulten hidkalder et monster, der kan ødelægge verden.

GODZILLA The Planet Eater på IMDB

Humanity, their alien allies, and Godzilla all enter their endgame as the powerful destructive entity known as Ghidorah arrives on Earth.

Skuespillere i GODZILLA The Planet Eater

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;japansk - synstolkning;japansk [original];engelsk
Undertitler: tysk;japansk;engelsk;dansk;svensk

Mere ligesom GODZILLA The Planet Eater

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Abducted in Plain Sight
I denne true crime-dokumentar bliver en familie offer for en manipulerende nabo, som bortfører deres voksne datter – to gange.
Moon Over Miami
I denne muntre musikalske komedie spiller Betty Grable hovedrollen som en sød servitrice fra Texas, der tager til et resort i Miami for at finde sig en millionærmand.
Revenger
En tidligere betjent er fast besluttet på at hævne mordet på sin familie og infiltrerer en fjern ø, der fungerer som fængsel og dødsgang for ondskabsfulde forbrydere.
ReMastered: Massacre at the Stadium
Det chokerende mord på sangeren Victor Jara i 1973, gjorde ham til et stærkt symbol i Chile. Mange år senere sættes en jagt på retfærdighed i værk.
Catwalk: I en verden af katteudstillinger
Denne sjove og charmerende dokumentar følger en række entusiastiske katteelskere, mens de prøver at få kåret deres killinger til at være den fineste kat i Canada.