Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Good Girls

Serie, 2021
Good Girls
Tre forstadsmødre organiserer et røveri af det lokale supermarked i et forsøg på at undgå økonomisk ruin og samtidig gøre sig økonomisk uafhængige — sammen.
Serien Good Girls er en Netflix Original og udkom i 2021. Denne serie er Nerve, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Good Girls på IMDB

Score: 7,8 ud af 10

Three suburban mothers suddenly find themselves in desperate circumstances and decide to stop playing it safe and risk everything to take their power back.

Trailer

Skuespillere i Good Girls

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Good Girls

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.