Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

GoodFellas

Les affranchis
Film, 1990, 145 minutter, 3.979.854 Bedømmelser
GoodFellas
Denne gangstersaga følger Henry Hills storhed og fald. Hans kriminelle løbebane fangede både topgangsteres og FBI's oppærksomhed.
Filmen GoodFellas udkom i 1990 og varer 145 minutter. Martin Scorseses klassiker fik fem Oscar-nomineringer, og Joe Pesci vandt prisen for bedste mandlige birolle. Tilladt for børn på 15 år og derover.Denne Film er Barsk, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GoodFellas på IMDB

Score: 9 ud af 10

Henry Hill and his friends work their way up through the mob hierarchy.

Trailer

Skuespillere i GoodFellas

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom GoodFellas

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.