Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Gossip Girl

Serie, 2012, 3.195.342 Bedømmelser
Gossip Girl
En gruppe hyperforkælede privatskoleelever på Manhattan kan tilsyneladende slippe afsted med hvad som helst – men en anonym blogger ser alt, hvad de laver.
Serieen Gossip Girl udkom i 2012. Denne ungdomsdramaserie gjorde Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley og Chace Crawford til stjerner.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gossip Girl på IMDB

Score: 7 ud af 10

Privileged teens living on the Upper Eastside of New York City.

Skuespillere i Gossip Girl

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Gossip Girl

The Women

The Women

(2008)

Dear John

Dear John

(2010)

Remember Me

Remember Me

(2010)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.