Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Grace and Frankie

Serie, 2018
Grace and Frankie
De er ikke venner, men da deres mænd forlader dem for hinanden, bliver det starten på et forhold mellem pæne Grace og excentriske Frankie i denne Emmy-nominerede serie.
Serien Grace and Frankie er en Netflix Original og udkom i 2018. Lily Tomlin modtog fire Emmy-nomineringer og en Golden Globe-nominering for sin rolle i denne komedieserie. Grace and Frankie kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Vittig, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Grace and Frankie på IMDB

A pair of rivals find out their husbands want to run off with each other.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.