Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Grand Designs

Serie, 2016
Grand Designs
Værten Kevin McCloud møder folk, der giver det at bygge sit eget hus en helt ny dimension. Han følger deres ambitiøse planer fra start til slut.
Serien Grand Designs udkom i 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Denne serie er Visionær.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Grand Designs på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

Kevin McCloud follows people as they build their dream house, often focusing on modern design, energy efficiency, maximizing space and views.

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: hollandsk;tysk;fransk;dansk;engelsk

Mere ligesom Grand Designs

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.