Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Grand Designs

Serie, 2016
Grand Designs
Værten Kevin McCloud møder folk, der giver det at bygge sit eget hus en helt ny dimension. Han følger deres ambitiøse planer fra start til slut.
Serien Grand Designs udkom i 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Denne serie er Visionær.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Grand Designs på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

Kevin McCloud follows people as they build their dream house, often focusing on modern design, energy efficiency, maximizing space and views.

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: hollandsk;tysk;fransk;dansk;engelsk

Mere ligesom Grand Designs

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

It's Bruno!
En old-school Brooklyn-indfødt bruger sin tid på at passe sin bedårende hund, Bruno, og sørge for, at naboerne udviser hans vovse passende respekt.
Chip og Kartoffel
Den elskelige mops Chip starter i børnehaven, får nye venner og prøver nye ting – med hjælp fra Kartoffel, hendes hemmelige museven.
1994
Arkivmateriale og nye interviews ser nærmere på mexicansk politik i 1994, et år, der vil blive husket for EZLN's opblomstring og mordet på Luis Donaldo Colosio.
Abyss
Efter mødet med døden i utide ved separate begivenheder opdager Cha Min og Go Se-yeon, at de er vendt tilbage til livet i nye kroppe, de ikke kan genkende.
revisions
Shibuyas indbyggere sendes frem til år 2388. Her indkalder AHRV-agenten Milo skoleeleven Daisuke og hans venner til at kæmpe mod en fjendtlig cyborgrace.