Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Grand Hotel

Serie, 2013, 79.198 Bedømmelser
Grand Hotel
For at finde ud af sandheden om sin søsters mystiske forsvinden, infiltrerer en ung mand et hotel forklædt som tjener og begynder en efterforskning.
Serien Grand Hotel udkom i 2013. Denne serie er Nervepirrende, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Grand Hotel på IMDB

Score: 8 ud af 10

1905. Julio, a young man, arrives at the Grand Hotel, an idyllic place in the middle of the countryside, to investigate the disappearance of his sister. He gets a job as a waiter and comes ...

Skuespillere i Grand Hotel

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;spansk (Europa)
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Grand Hotel

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.