Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Greenhouse Academy

Serie, 2018
Greenhouse Academy
Da de to søskende Hayley og Alex starter på en fornem kostskole, kommer de ud for rivalisering, romantik og et mysterium, som er relateret til deres mors nylige død.
Serien Greenhouse Academy er en Netflix Original og udkom i 2018. Baseret på den prisbelønnede israelske serie Ha-Hamama og produceret af seriens skaber Giora Chamizer. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenhouse Academy på IMDB

Score: 7,6 ud af 10

Almost a year after their astronaut mother's tragic death, brother and sister Hayley and Alex Woods begin to attend an elite boarding school for future leaders. However they soon realise that everything is not as it seems.

Skuespillere i Greenhouse Academy

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);engelsk [original];engelsk - synstolkning;fransk;tyrkisk;tysk
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Greenhouse Academy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.