Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Greenhouse Academy

Serie, 2020
Greenhouse Academy
Da de to søskende Hayley og Alex starter på en fornem kostskole, kommer de ud for rivalisering, romantik og et mysterium, som er relateret til deres mors nylige død.
Serien Greenhouse Academy er en Netflix Original og udkom i 2020. Baseret på den prisbelønnede israelske serie Ha-Hamama og produceret af seriens skaber Giora Chamizer. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenhouse Academy på IMDB

Score: 7,6 ud af 10

Almost a year after their astronaut mother's tragic death, brother and sister Hayley and Alex Woods begin to attend an elite boarding school for future leaders. However they soon realise that everything is not as it seems.

Skuespillere i Greenhouse Academy

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);engelsk [original];engelsk - synstolkning;fransk;tyrkisk;tysk
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Greenhouse Academy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.