Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Greenleaf

Serie, 2017
Greenleaf
Medlemmerne af Greenleaf-familien driver en megakirke i Memphis, men forretningen og privatlivet er fordærvet af grådighed, utroskab og andre synder.
Serien Greenleaf udkom i 2017. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Greenleaf kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenleaf på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

Greenleaf is a TV series starring Merle Dandridge, Kim Hawthorne, and Desiree Ross. The unscrupulous world of the Greenleaf family and their sprawling Memphis megachurch, dark secrets and lies.

Skuespillere i Greenleaf

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Greenleaf

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Trials of Gabriel Fernandez
Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.
Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Crash Landing on You
Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.
Det første år
Denne dokumentarserie dykker ned i den banebrydende videnskab, der afslører, hvordan spædbørn opdager livet i deres allerførste år.