Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Greg Davies: You Magnificent Beast

Film, 2018, 66 minutter
Greg Davies: You Magnificent Beast
Den britiske komiker Greg Davies mindes skrækkelige dates, hårfjerning med katastrofale følger, sin fars practical jokes og meget mere i en vildt morsom standup-special.
Filmen Greg Davies: You Magnificent Beast er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 66 minutter. Geschikt voor alle leeftijden. Greg Davies: You Magnificent Beast kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greg Davies: You Magnificent Beast på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

British comedian Greg Davies revisits terrifying dates, manscaping disasters, his father's pranks and more in a savagely funny stand-up special.

Trailer

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Greg Davies: You Magnificent Beast

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
De sidste børn på Jorden
Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Archibalds næste eventyr
Den sorgløse kylling Archibald husker måske ikke altid at gøre sine pligter, men han glemmer aldrig at have det sjovt. Livet er trods alt et eventyr!
Used Goods
For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.