Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Greg Davies: You Magnificent Beast

Film, 2018, 66 minutter
Greg Davies: You Magnificent Beast
Den britiske komiker Greg Davies mindes skrækkelige dates, hårfjerning med katastrofale følger, sin fars practical jokes og meget mere i en vildt morsom standup-special.
Filmen Greg Davies: You Magnificent Beast er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 66 minutter. Geschikt voor alle leeftijden. Greg Davies: You Magnificent Beast kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greg Davies: You Magnificent Beast på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

British comedian Greg Davies revisits terrifying dates, manscaping disasters, his father's pranks and more in a savagely funny stand-up special.

Trailer

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Greg Davies: You Magnificent Beast

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Well-Intended Love
For at sikre sig en knoglemarvstransplantation indgår en skuespillerinde med leukæmi en ægteskabspagt med en ung direktør, men kærlighed og hemmeligheder kommer i vejen.
Savage Raghda
En enlig far forsøger desperat at støtte sin søn. Derfor bruger han sine evner som makeupartist til at klæde sig ud som en kvinde og aflægge prøve til en reklamefilm.