Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Grego Rossello: Disculpe las molestias

Film, 2019, 65 minutter
Grego Rossello: Disculpe las molestias
Den argentinske komiker Grego Rossello går på scenen i Buenos Aires for at give sit bud på moderne stjernestatus, flymad, broderkærlighed og meget mere.
Filmen Grego Rossello: Disculpe las molestias er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 65 minutter. Grego Rossello: Disculpe las molestias kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk;svensk

Mere ligesom Grego Rossello: Disculpe las molestias

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

House Arrest
En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
Den franske komiker Fadily Camara deler ud af vittigheder, levende karakterer og fysisk comedy i et livligt standupshow på La Cigale i Paris.
Klaus
Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.
Jeff Garlin: Our Man In Chicago
Komikeren Jeff Garlin fejrer (ufrivilligt) sit 37 års jubilæum som standupkomiker og fortæller om kærlighed, tab, succes og madafhængighed.
Let It Snow – Tre Vinterromancer
En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.