Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Grego Rossello: Disculpe las molestias

Film, 2019, 65 minutter
Grego Rossello: Disculpe las molestias
Den argentinske komiker Grego Rossello går på scenen i Buenos Aires for at give sit bud på moderne stjernestatus, flymad, broderkærlighed og meget mere.
Filmen Grego Rossello: Disculpe las molestias er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 65 minutter. Grego Rossello: Disculpe las molestias kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk;svensk

Mere ligesom Grego Rossello: Disculpe las molestias

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld går på scenen i New York og diskuterer samtale versus sms'er, dårlige buffeter versus såkaldte "gode" restauranter – og magien ved en Pop-Tart.
Næsten en almindelig sommer
To vidt forskellige familier holder ferie sammen, men bliver chokerede, da familiernes to mandlige overhoveder fortæller, at de har forelsket sig i hinanden.