Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Gry og Regnbueriget: Nedtælling til nytår

Film, 2017, 3 minutter
Gry og Regnbueriget: Nedtælling til nytår
Gry og hendes venner kan ikke vente med at fejre nytår! Men først ser de tilbage på de øjeblikke, der gjorde det forgange år til noget særligt.
Filmen Gry og Regnbueriget: Nedtælling til nytår er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 3 minutter. Denne film er Sindrig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;svensk;dansk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: tysk;svensk;dansk;engelsk

Mere ligesom Gry og Regnbueriget: Nedtælling til nytår

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.