Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Gurli Gris

Serie, 2011, 4.332 Bedømmelser
Gurli Gris
Tag med den modige lille Gurli Gris og hendes familie og venner på deres mange eventyr, som beviser, at der altid er noget at lære og grine af.
Serien Gurli Gris udkom i 2011. Denne serie er Feel-good.

Gurli Gris på IMDB

Score: 7 ud af 10

Peppa is a loveable, cheeky little piggy who lives with her little brother George, Mummy Pig and Daddy Pig. Peppa's favourite things include playing games, dressing up, days out and jumping...

Skuespillere i Gurli Gris

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk

Mere ligesom Gurli Gris

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.