Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hævnen

In a Better World
Film, 2010, 113 minutter, 52.716 Bedømmelser
Hævnen
Anton arbejder som læge i Afrika, men har to små sønner i Danmark. Den ene bliver venner med klassens nye dreng, og venskabet udvikler sig til en foruroligende alliance.
Filmen Hævnen udkom i 2010 og varer 113 minutter. Dette tankevækkende drama vandt både en Oscar og en Golden Globe for bedste ikke-engelsksprogede film. Tilladt for børn på 15 år og derover.Denne Film er Mørk.
12 år og derover Indeholder vold Indeholder frygt Indeholder diskrimination Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hævnen på IMDB

Score: 8 ud af 10

The lives of two Danish families cross each other, and an extraordinary but risky friendship comes into bud. But loneliness, frailty and sorrow lie in wait.

Skuespillere i Hævnen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk
Undertitler: finsk;norsk bokmål;svensk;dansk

Mere ligesom Hævnen

Solstorm

Solstorm

(2007)

Broen

Broen

(2015)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.