Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Han er tilbage

Look Who's Back
Film, 2015, 116 minutter
Han er tilbage
Da Adolf Hitler vågner op på stedet, hvor førerbunkeren lå 70 år tidligere, forveksles han med en fremragende komiker og bliver et mediefænomen.
Filmen Han er tilbage udkom i 2015 og varer 116 minutter. Denne film er Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Han er tilbage på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

Adolf Hitler wakes up in the 21st century. He quickly gains media attention, but while Germany finds him hilarious and charming, Hitler makes some serious observations about society.

Skuespillere i Han er tilbage

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk
Undertitler: engelsk;tysk;dansk

Mere ligesom Han er tilbage

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.