Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Happy!

Serie, 2017
Happy!
En afdanket, tidligere betjent tror, han er ved at blive skør, da en animeret enhjørning beder ham om at redde en pige, som er blevet bortført af julemanden.
Serien Happy! udkom i 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy! på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

Happy! is a TV series starring Christopher Meloni, Lili Mirojnick, and Patton Oswalt. An injured hitman befriends his kidnapped daughter's imaginary friend - a perky blue flying unicorn.

Skuespillere i Happy!

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;fransk

Mere ligesom Happy!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.