Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Havets katedral

Serie, 2017
Havets katedral
I det 14. århundrede i Barcelona er en livegen fast besluttet på at opnå rigdom og frihed, hvilket vækker foragt blandt de adelige og mistanke blandt inkvisitorerne.
Serien Havets katedral er en Netflix Original og udkom i 2017. Baseret på Ildefonso Falcones roman. Aitor Luna (Arnau) og Michelle Jenner (Mar) medvirker også i Los Hombres de Paco. Denne serie er Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Havets katedral

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Havets katedral

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.