Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hekseballet

Film, 2017, 91 minutter
Hekseballet
Beatrix kan dårligt vente på at blive indviet som heks, men en uheldig hændelse truer med at fratage hende den kommende titel, hvis ikke hun reagerer hurtigt.
Filmen Hekseballet udkom i 2017 og varer 91 minutter. Denne film er Familievenlig, Sindrig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hekseballet på IMDB

Score: 5,3 ud af 10

A Witches' Ball is about a young witch who is ready to jump in feet first into the witching world but not before leaping over some magical hurdles along the way.

Trailer

Skuespillere i Hekseballet

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];svensk;dansk
Undertitler: svensk;tysk;dansk;engelsk

Mere ligesom Hekseballet

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.