Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

High Flying Bird

Film, 2019, 90 minutter
High Flying Bird
Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.
Filmen High Flying Bird er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 90 minutter. High Flying Bird kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Intellektuelt, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Flying Bird på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

A sports agent pitches a rookie basketball client on an intriguing and controversial business opportunity during a lockout.

Skuespillere i High Flying Bird

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;tysk;engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;engelsk;tysk

Mere ligesom High Flying Bird

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.