Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

High Flying Bird

Film, 2019, 90 minutter
High Flying Bird
Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.
Filmen High Flying Bird er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 90 minutter. High Flying Bird kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Intellektuelt, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Flying Bird på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

A sports agent pitches a rookie basketball client on an intriguing and controversial business opportunity during a lockout.

Skuespillere i High Flying Bird

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;tysk;engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;engelsk;tysk

Mere ligesom High Flying Bird

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ken Jeong: You Complete Me, Ho
I sin første standup-special nogensinde hylder Ken Jeong sin kone, fortæller historier fra Hollywood og afslører, hvordan Tømmermænd i Vegas reddede hans liv.
Dating Around
I hver episode med flirt og fiasko forsøger én virkelig single at klare sig gennem fem blind dates. Missionen er at finde det perfekte match til date nummer to.
På sporet af en madkultur
Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.
The Edge of Seventeen
Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.
Blodets træ
Mens et ungt par skriver deres familiers delte historie, afslører de begge deres slægtninges mørke hemmeligheder, og en af dem må komme med en smertefuld tilståelse.