Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hil Kong Julien

Serie, 2016, 222 Bedømmelser
Hil Kong Julien
Madagascars rumpetsvingende Kong Julien tager på de vildeste eventyr i junglen i denne serie, som vandt en Emmy for bedste animerede børneprogram.
Serien Hil Kong Julien er en Netflix Original og udkom i 2016. Serien vandt flere Emmy-priser, herunder bedste animerede serie for børn og bedste manuskript for en animation. Denne serie er : Familievenlig, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hil Kong Julien på IMDB

King Julien is here to party, and no one can stop him from ruling with an iron fist... in the air, wavin' like he just doesn't care! ALL HAIL KING JULIEN brings the wild world of Madagascar...

Skuespillere i Hil Kong Julien

Mere ligesom Hil Kong Julien

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Mens familien Roberts begiver sig til Costa Rica for at efterforske en havfruelegende, tager Barbie et sommerjob i et vandland med en lusket direktør.
Stjernestråle
Når de farvestrålende skurke er på spil, kan 8-årige Zoey forvandle sig til børnesuperhelten Stjernestråle. Hun bliver dagens helt. Hver dag!
Spirit – rider frit: Rideskolen
Lucky og hendes venner tager hul på et nyt kapitel, da de forlader Miradero og starter på en ny, prestigefyldt rideskole for at lære mere.
Buddi
Vennerne hopper, snurrer, glider og fniser sig vej gennem deres magiske verden, mens de lærer nye ting og oplever glæden ved deres venskab.
Mægtige lille Bheem: Farvefestivalen
Se med, når lille Bheem fejrer forårsfestivalen holi – fra overraskende sceneoptrædener til farvefest med vennerne.