Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hil Kong Julien

Serie, 2016, 222 Bedømmelser
Hil Kong Julien
Madagascars rumpetsvingende Kong Julien tager på de vildeste eventyr i junglen i denne serie, som vandt en Emmy for bedste animerede børneprogram.
Serien Hil Kong Julien udkom i 2016. Serien vandt flere Emmy-priser, herunder bedste animerede serie for børn og bedste manuskript for en animation. Denne serie er : Familievenlig, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hil Kong Julien på IMDB

King Julien is here to party, and no one can stop him from ruling with an iron fist... in the air, wavin' like he just doesn't care! ALL HAIL KING JULIEN brings the wild world of Madagascar...

Skuespillere i Hil Kong Julien

Mere ligesom Hil Kong Julien

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Spirit rider frit: Spirits jul
Lucky og hendes venner må finde en måde, hvorpå de kan komme hjem i tide til jul, da en klippe og en voldsom snestorm kommer i vejen for deres rejseplaner.
44 katte
Tag med, når de syngende, lodne venner Lampo, Milady, Pilou og Meatball danner et band sammen.
Gry: Vinterønsker
En iskrystal fra et frossent rige fryser alt til is i Regnbueriget – også beboerne. Kan Gry redde Vinterønskefesten – og sine venner?
Grønne æg med skinke
Modsætningerne Guy og Sam begiver sig ud på en rejse for at redde et truet dyr og lærer undervejs at prøve nye ting såsom venskab – og en vis velsmagende ret.
Gry og gribeæblehøsten
Det er høsttid for gribeæblerne i Regnbueriget – men Tristan Surling vil ikke have, at det skal blive efterår. Kan Gry og hendes venner redde festivalen?