Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Holiday Rush

Film, 2019, 94 minutter
Holiday Rush
En radiovært og hans fire forkælede børn bliver nødt til at spænde livremmen ind og tage sig sammen, da deres luksusliv vender på en tallerken lige før jul.
Filmen Holiday Rush er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 94 minutter. Holiday Rush kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Sentimental, Hjertevarm.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holiday Rush på IMDB

Score: 4,2 ud af 10

After his sudden firing, a popular radio DJ moves in with his aunt, bringing along his four spoiled children, and a plan to return to the airwaves.

Skuespillere i Holiday Rush

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Holiday Rush

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Marriage Story
Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Julen bringer den ultimative gave med til Aldovien i form af en kongelig baby. Men først må dronning Amber redde familien og kongeriget ved at løse et royalt mysterium.
Let's Dance
Efter hans gruppe er blevet opløst, underviser en talentfuld men usikker hiphopdanser på en fornem balletskole i Paris, hvor han falder for en kommende ballerina.
12 Strong
I kølvandet på 9/11 hjælper et dusin amerikanske soldater på hesteryg en lokal krigsherre med at bekæmpe en fælles fjende. Inspireret af virkelige hændelser.
A Cinderella Story: Christmas Wish
På trods af sin forfængelige stedmor og sine onde stedsøstre arbejder en spirende sanger som nisse i et juleland og finder sit eget julemirakel.