Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hollywood

Serie, 2020
Hollywood
I Hollywood efter 2. verdenskrig vil en gruppe ambitiøse skuespillere og filmproducenter gøre næsten alt for, at deres drømme bliver til virkelighed.
Serien Hollywood er en Netflix Original og udkom i 2020. Med David Corenswet, Darren Criss, Laura Harrier, Patti LuPone og Jeremy Pope. Af Ryan Murphy, Ian Brennan og Janet Mock. Egnet for personer over 16 år. Hollywood kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hollywood på IMDB

Score: 5,4 ud af 10

A group of aspiring actors and filmmakers in post-World War II Hollywood try to make it big - no matter the cost.

Skuespillere i Hollywood

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Hollywood

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.