Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Holy Camp!

Film, 2017, 108 minutter
Holy Camp!
I denne musicalkomedie møder vi to rebelske teenagepiger, der elsker elektronisk musik. De får en skelsættende oplevelse på en katolsk sommerlejr ledet af nonner.
Denne film er Inspirerende, Vittigt

Holy Camp! på IMDB

María and Susana, two rebellious teens spend their summer in a catholic camp. With music as their common denominator, teen rebellion and ecclesiastic order will collide, creating a hymn to freedom and first love.

Directors:

Skuespillere i Holy Camp!

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original]
Undertitler: engelsk;svensk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Holy Camp!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

ReMastered: Who Shot the Sheriff
I 1976 overlevede reggaeikonet Bob Marley et drabsforsøg under et opgør mellem rivaliserende politiske grupper i Jamaica. Men hvem var egentlig de ansvarlige?
Knightfall
Femten år efter korstogene blev afsluttet med nederlag gøres en gammel ridder til overhoved i sin ordens tempel i Paris og opdager en chokerende hemmelighed.
The song remains the same
Rocklegenderne Led Zeppelin indtager scenen på Madison Square Garden i denne vilde koncert fra 1973, som indeholder deres største klassikere.
Passengers
Efter at være blevet vækket fra sin dvalesøvn flere årtier tidligere end planlagt, beslutter en ensom passagerer på en interplanetarisk rejse at vække en medrejsende.
The Haunting of Hill House
I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.