Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Holy Camp!

Film, 2017, 108 minutter
Holy Camp!
I denne musicalkomedie møder vi to rebelske teenagepiger, der elsker elektronisk musik. De får en skelsættende oplevelse på en katolsk sommerlejr ledet af nonner.
Denne film er Inspirerende, Vittigt

Holy Camp! på IMDB

María and Susana, two rebellious teens spend their summer in a catholic camp. With music as their common denominator, teen rebellion and ecclesiastic order will collide, creating a hymn to freedom and first love.

Directors:

Skuespillere i Holy Camp!

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original]
Undertitler: engelsk;svensk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Holy Camp!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Could’ve-Gone-All-the-Way Committee
Folk fortæller deres kærlighedshistorier til et objektivt ekspertpanel, der bedømmer, om de kunne være gået hele vejen eller ej.
Switched
High school-eleven Ayumis perfekte liv går i opløsning, da den jaloux klassekammerat Zenko på en eller anden måde stjæler hendes krop, hendes kæreste og hendes liv.
Mater
En singlefyr i 30'erne med en meget dominerede mor møder et lesbisk par, som er villige til at gå ekstremt langt for at få et barn.
Vejen til Perdition
Da hans kone og søn myrdes, flygter en lejemorder i depressionstidens USA sammen med sin overlevende søn for at hævne sig på den mand, der gjorde ham uret.
Remember
Efter hans vens skriftlige anvisninger rejser den senile Zev på tværs af landet for at finde og myrde nazisten, der dræbte deres familier i Auschwitz.