Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hot Girls Wanted

Dokumentarer, 2015, 82 minutter, 68 Bedømmelser
Hot Girls Wanted
Denne dokumentar fra Sundance-filmfestivalen 2015 af producenten Rashida Jones sætter fokus på amatørpornoen og de kvinder, den udnytter.
Dokumentareren Hot Girls Wanted er en Netflix Original og udkom i 2015 og varer 82 minutter. Producerne Bauer, Gradus og Jones er nomineret til en Emmy-pris for enestående bedrift inden for dokumentarfilm. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne dokumentarer er Mørk, Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hot Girls Wanted på IMDB

Score: 6 ud af 10

A documentary about young women who have been drawn into the sex trade - and how easy it is for a web-savvy generation to end up making porn.

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;spansk;fransk;brasiliansk portugisisk;engelsk
Undertitler: dansk;tysk;spansk;finsk;fransk;norsk bokmål;hollandsk;brasiliansk portugisisk;svensk;engelsk

Mere ligesom Hot Girls Wanted

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Kom med på bevidsthedsudvidende op- og nedture, når berømtheder deler deres sjove og skøre historier via blandt andet animationer og genopførelser i denne dokumentar.
Michelle Obama – Min historie
Kom tæt på den tidligere førstedame Michelle Obama i denne dokumentar, der ser nærmere på hendes liv, håb og medmenneskelighed, mens hun er bogturné med Min historie.