Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

House Arrest

Film, 2019, 104 minutter
House Arrest
En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.
Filmen House Arrest er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 104 minutter. House Arrest kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ukonventionel, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i House Arrest

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;hindi;svensk

Mere ligesom House Arrest

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.