Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

House of Cards

Serie, 2018
House of Cards
Frank er ude af billedet, og Claire Underwood tager magten som den første kvindelige præsident, men hendes position er alvorligt truet.
Serien House of Cards er en Netflix Original og udkom i 2018. Robin Wright og Kevin Spacey vandt Golden Globes, instruktør David Fincher og skuespiller Reg E. Cathey vandt Emmyer. House of Cards kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er : Vittig, Intellektuel, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

House of Cards på IMDB

Score: 9 ud af 10

A Congressman works with his equally conniving wife to exact revenge on the people who betrayed him.

Skuespillere i House of Cards

Mere ligesom House of Cards

Mad Men

Mad Men

(2014)

Homeland

Homeland

(2018)

Jernladyen

Jernladyen

(2011)

Suits

Suits

(2018)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Mitt

Mitt

(2014)

Virunga

Virunga

(2014)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.