Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

How I Met Your Mother

Serie, 2014, 8.119.885 Bedømmelser
How I Met Your Mother
Teds søgen efter kvinden i sit liv fortælles næsten kun i flashbacks, når den voksne Ted fortæller sine børn, hvordan han mødte deres mor.
Serieen How I Met Your Mother udkom i 2014. Denne serie, der har vundet fire Emmyer, genforener stjernerne Alyson Hannigan, Jason Segel og Neil Patrick Harris. Tilladt for børn på 15 år og derover.Denne Serie er Romantisk, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How I Met Your Mother på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

A father recounts to his children, through a series of flashbacks, the journey he and his four best friends took leading up to him meeting their mother.

Skuespillere i How I Met Your Mother

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom How I Met Your Mother

The Mask

The Mask

(1994)

Modern Family

Modern Family

(2019)

Venner

Venner

(2003)

New Girl

New Girl

(2017)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.