Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hvem dræbte lille Grégory?

Serie, 2019
Hvem dræbte lille Grégory?
Da deres 4-årige søn bliver myrdet, kæmper et ungt par en frustrerende og udmattende kamp om at identificere den undvigende morder.
Serien Hvem dræbte lille Grégory? er en Netflix Original og udkom i 2019. Hvem dræbte lille Grégory? kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;fransk;svensk

Mere ligesom Hvem dræbte lille Grégory?

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Et beskidt job
Alain Delambre er 57 år og arbejdsløs, men lokkes af en spændende jobmulighed. Snart går det dog op for ham, at han er en brik i et grusomt spil.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.
The Eddy
Ejeren af en jazzklub i Paris bliver rodet ud i problemer med farlige kriminelle, mens han kæmper for at beskytte sin forretning, sit band og sin teenagedatter.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
Da den 16-årige Cyntoia Brown idømmes livsvarigt fængsel, stilles der spørgsmålstegn ved hendes skyld på baggrund af hendes fortid, fysiologi og selve loven.
Coronavirus, Explained
I 2020 blev verden en anden. Denne aktualitetsserie ser nærmere på coronapandemien, bestræbelserne på at tackle den og dens sundhedsmæssige følger.