Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hyperdrive

Serie, 2019
Hyperdrive
Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.
Serien Hyperdrive er en Netflix Original og udkom i 2019. Hyperdrive kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hyperdrive på IMDB

Score: 9,1 ud af 10

Tournament series where drivers from around the world compete on one of the largest automotive obstacle courses ever made.

Skuespillere i Hyperdrive

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;engelsk;svensk;tysk

Mere ligesom Hyperdrive

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Terrace House: Tokyo 2019-2020
Seks fremmede deler et fantastisk hus i Tokyo og leder efter kærligheden, mens de bor under samme tag. De har ingen drejebog – hvad, der sker, er helt op til dem.
Unbelievable
Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.
Sexanklagerne mod R. Kelly
Denne dokumentarserie fortæller den indviklede historie om anklagerne mod musikeren R. Kelly. Kvinder fortæller detaljeret om hans seksuelle og psykiske misbrug af dem.
Monarca
Efter 20 år vender Ana María hjem til Mexico for at overtage kontrollen med familiens tequilaimperium, der er ved at drukne i korruption og hemmeligheder.