Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Hyperdrive

Serie, 2019
Hyperdrive
Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.
Serien Hyperdrive er en Netflix Original og udkom i 2019. Hyperdrive kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hyperdrive på IMDB

Score: 9,1 ud af 10

Tournament series where drivers from around the world compete on one of the largest automotive obstacle courses ever made.

Skuespillere i Hyperdrive

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;engelsk;svensk;tysk

Mere ligesom Hyperdrive

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ustoppelige
Tre venner tager på et roadtrip, da en uventet fjerde passager tvinger dem til drastisk at genoverveje deres planer.
Restaurants on the Edge
Tre mad- og designeksperter rejser rundt i verden for at hjælpe smukt beliggende restauranter, der er i knibe, ved at skabe et bånd til den lokale kultur.
The Trials of Gabriel Fernandez
Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Det første år
Denne dokumentarserie dykker ned i den banebrydende videnskab, der afslører, hvordan spædbørn opdager livet i deres allerførste år.