Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

I Am Not Okay With This

Serie, 2020
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Serien I Am Not Okay With This er en Netflix Original og udkom i 2020. Egent for børn over 16 år. I Am Not Okay With This kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I Am Not Okay With This på IMDB

Score: 7,9 ud af 10

Sydney is a teenage girl navigating the trials and tribulations of high school while dealing with the complexities of her family, her budding sexuality, and mysterious superpowers just beginning to awaken deep within her.

Skuespillere i I Am Not Okay With This

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom I Am Not Okay With This

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.