Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

I Kina Spiser De Hunde

I Kina käkar dom hundar
Film, 1999, 90 minutter
I Kina Spiser De Hunde
Få timer efter at bankmanden Arvid slår en røver omkuld med sin squashketsjer, appellerer røverens kone til Arvid med en trist historie.
Filmen I Kina Spiser De Hunde udkom i 1999 og varer 90 minutter. Tilladt for børn på 15 år og derover.Denne film er Barsk, Vittig.

I Kina Spiser De Hunde på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

Arvid is a regular bank clerk, whose life changes radically when he knocks out the bank robber Franz with his squash racket. A few days later Franz's wife visits him lamenting that she needed the swag for an IVF. To obtain the money Arvid and his criminal brother Harald plan a thievery, which ends bloodily and drags them into real trouble.

Skuespillere i I Kina Spiser De Hunde

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk
Undertitler: dansk

Mere ligesom I Kina Spiser De Hunde

Alle for en

Alle for en

(2011)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Extraction
En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.