Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

In the Tall Grass

Film, 2019, 101 minutter
In the Tall Grass
Efter at have hørt en dreng råbe om hjælp går en gravid kvinde og hendes bror ud i en kæmpe græsmark men finder ud af, at der måske ikke er nogen vej ud derfra igen.
Filmen In the Tall Grass er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 101 minutter. In the Tall Grass kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ildevarslende, Uhyggelig, Mørk, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

In the Tall Grass på IMDB

Score: 5,8 ud af 10

After hearing a young boy's cry for help, a sister and brother venture into a vast field of tall grass in Kansas but soon discover there may be no way out...and that something evil lurks within.

Skuespillere i In the Tall Grass

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom In the Tall Grass

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eli
Eli
Ledsaget af sine desperate forældre bliver en 11-årig dreng med en invaliderende sygdom indlagt på et isoleret behandlingscenter for at modtage eksperimentel behandling.
Wounds
Da en bartender fra New Orleans samler en mobil op, der er tabt i et slagsmål, begynder han at modtage ildevarslende beskeder – og snart rystes han i sin grundvold.
Tell Me Who I Am
I dette dokumentarprogram fortæller Marcus sin tvillingebror Alex om hans fortid, da Alex mister hukommelsen. Marcus gemmer imidlertid på en mørk familiehemmelighed.
The Laundromat
Da en enke bliver franarret sine forsikringspenge, leder hendes søgen efter svar hende til to snu advokater i Panama, som gemmer penge væk for superrige mennesker.
Indflydelsen
Alicia må kæmpe mod en mørk kraft fra fortiden, som truer hendes barn, da hun vender tilbage til barndomshjemmet for at hjælpe sin søster med at passe deres komatøse mor.