Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

In the Tall Grass

Film, 2019, 101 minutter
In the Tall Grass
Efter at have hørt en dreng råbe om hjælp går en gravid kvinde og hendes bror ud i en kæmpe græsmark men finder ud af, at der måske ikke er nogen vej ud derfra igen.
Filmen In the Tall Grass er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 101 minutter. In the Tall Grass kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ildevarslende, Uhyggelig, Mørk, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

In the Tall Grass på IMDB

Score: 5,8 ud af 10

After hearing a young boy's cry for help, a sister and brother venture into a vast field of tall grass in Kansas but soon discover there may be no way out...and that something evil lurks within.

Skuespillere i In the Tall Grass

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom In the Tall Grass

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Curse of La Llorona
I Los Angeles i 1970'erne opdager en udfordret alenemor, at visse folkesagn er sande, da en mørk skabning med en dyster dagsorden forfølger hendes børn.
Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig
Lara er officielt Peters kæreste, så alt burde jo være perfekt, ikke? Men følelserne bliver komplicerede, da en gammel flamme igen dukker op i hendes liv.
Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama
I denne interaktive special får Otto og Jimmy brug for din beslutningsdygtighed for at forhindre Knold i at sprænge deres elskede træhule i stumper og stykker.
Uncut Gems
Med stigende gæld og vrede kreditorer i hælene sætter en hurtigsnakkende juveler fra New York alt på spil for at holde sig oven vande og i live.
Flyfunktion
Da influenceren Ana kører galt, mens hun taler i telefon, bliver hun sendt til sin gnavne bedstefars gård, hvor hun bliver tvunget til en digital afvænning.