Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Insatiable

Serie, 2018
Insatiable
En mobbet teenager bruger skønhedskonkurrencer som en måde at få hævn på. Hun får hjælp af en vanæret coach, der snart indser, at han er ude, hvor han ikke kan bunde.
Serien Insatiable er en Netflix Original og udkom i 2018. Denne serie er Ukonventionel, Kynisk, Mørkt, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Insatiable på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

A disgraced, dissatisfied civil lawyer-turned-beauty pageant coach takes on a vengeful, bullied teenager as his client and has no idea what he's about to unleash upon the world.

Skuespillere i Insatiable

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Insatiable

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.